reusindependencia

L'usuari no ha compartit cap informació biogràfica


Entrades per reusindependencia

El teu consum ens pot ajudar a tots!

Benvolgudes, benvolguts,

Avui hem presentat la campanya Consumestratègic.cat. La iniciativa de Consum estratègic s’engloba dins un conjunt de propostes que tenen com a únic objectiu donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant l’apoderament de la gent en la presa de decisions de consum quotidià.

El teu consum ajuda l’economia per la República catalana? Descobreix-ho!

No els hem de deixar sols!

L’Estat vol venjança. Davant la fiança de 4,9 milions d’euros que l’Estat demana a Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs per l’organització del 9N responem amb solidaritat! Ajudem-los!

Ens mantendrem ferms per tu!

El divendres 9N tornem a Mas d’Enric, com cada divendres, però aquesta setmana comencem a les 18h amb les colles de sardanes! Us hi esperem! I ens quedem a sopar!

Carme, et volem lliure!

El proper divendres, dia 2 de novembre ens trobem amb personalitats molt importants! Ens acompanyarà Bea Talegón, Maria Massana, Òscar Cid, Rubén Miquel, Virginia Martínez… i Joan Bona Nit des de Lledoners!

Aquest dimarts tots a Perpinyà!

Dimarts anem a Perpinyà per l’AP7 per assistir a la Diada Solidària: el 30 d’octubre 2018 tothom a Perpinyà.
El Comitè de Solidaritat Catalana organitza a Perpinyà una Diada Solidària el 30 d’octubre.
Un any del 30 d’octubre de 2017, el dia que l’estat espanyol oficialitzava l’aplicació de l’article 155 de la “constitucion”, l’article que ha permès l’ocupació “legal” de les institucions catalanes.
Des de Catalunya Nord hem pensat necessari recordar aquest dia, un dia que ha tingut repercussions tot al llarg de l’any, fins avui.
Programa provisional*
10h -12h45 Inici de la Diada solidària
10h00  obertura amb Txe Arana i Júlia Taurinyà periodistes
10h10 Paraules de benvinguda i contextualització a càrrec del Comitè: Un any de presó, exili i repressió, la judicialització d’un procès polític, pacífic i democràtic.
10h30 vídeo Salutació del MHP Carles Puigdemont
10h40 intervenció musical amb Pere Figueres
10h50 donem la paraula a represaliats i represaliades: Plataforma suport Tamara i Adri, Virgínia Martínez (afectats de l’1-O), Jordi Pesarrodona (regidor d’ERC i pallasso)
11h05 intervenció musical amb Marc Serrats
11h15 Donem la paraula a l’Elisenda Paluzie (Presidenta de l’ANC), un representant d’Òmnium
11h30 intervenció musical (Titot)
11h40 Jean-Paul Billès batlle de Pesillà a l’origen del manifest firmat per més de 100 batlles nord-catalans, Josep M Cervera, alcalde del Port de la Selva i President de l’AMI
11h50 Intervencions de Blanca Bragulat companya del Jordi Turull i Montserrat Puigdemont germana del President Carles Puigdemont.
12h Músiques i Sardanes per la Llibertat amb la Federació Sardanista del Rosselló i músics de cobla
12h 45 final del primer bloc
De 15h a 17h efectes del 155
Segona part presentació a càrrec de l’Enric Balaguer
14h50 intervenció musical (Jean-Paul Martin)
15h00 L’escola catalana amb un representant de l’escolsa nord-catalana, Ramon Font representant USTEC, una representació de la sectorial d’ensenyament de la Intersindical, Clara Ponsatí consellera d’ensenyament via vídeo
15h30 intervenció musical
15h40 El 155 i el dret amb Pere Becque, Dolors Feliu, Pep Cruanyes
16h10 intervenció musical (Leslie Malet)
16h20 afectats de l’1-0, Blanca Bragulat companya del Jordi Turull i Montserrat Puigdemont germana del President Carles Puigdemont.
16h50 intervenció musical Joan Ortiz
17h a 18h animacions musicals i vídeos
 El Raph Dumas punxarà discs, Franck Sala, Els Delai cantaran, projectarem vídeos dels exiliats i exiliades i imatges de l’1 d’octubre.
18h a 19h30 República és llibertat
Tercera part presentació a càrrec de la Laura Bertran
18h05 Representant de Perpinyà (Annabelle Brunet)
18h10 Representant del Consell departamental (A definir)
18h15 La premsa nord-catalana, el seu paper les seues especifitats pel tractament de la informació relacionada al procés Català amb Alà Baylac
18h20 Blanca Serra (activista)
18h25 Intervencions de representants dels grups de suport de Lledoners, Mas d’Enric i Puig de les Basses
18h40 tres intervencions eurodiputats i responsables polítics francesos: Josep-Maria Terricabras i a l’espera de la confirmació d’altres eurodiputats
19h00 cloenda amb Isona Passola i representant de l’Associació Catalana de Drets civils ( Laura Masvidal)
19h10 Poble que canta conjunt de corals
19h30 final dels actes
A la nit, tots al Puig de les Basses
Per seguir les informacions actualitzades del Comité de Solidaritat de la Catalunya Nord, segueix el Telegram T.me/OmplimPerpinya
Programa provisonal
Quan vam elaborar el programa no sabíem que el mateix dia se presentaria el Consell de la República a Barcelona, aquest fet pot alterar el programa.
Un i altre acte se completen.

Omplim la plaça Mercadal

Avui, estem tots a la plaça Mercadal i cada vegada en som més. No ens aturarà ni el mal tempz!

El teu vot és important!

Hola a tots i totes, us fem arribar l’enllaç des d’on us podeu registrar per a votar a les Primàries. Les eleccions es faràn al febrer i teniu dues formes per poder-ho fer:

·Podeu votar presencialment caldrà fer aquest registre,

·I si voteu per internet, haureu de passar pel nostre local a identificar-se davant un usuari validador.

Vosaltres sou lliures de decidir com votar. Recordeu també que no es podrà votar fins que hi hagin candidatures!

Esteu atents i us deixem l’enllaç per a que us podeu inscriure com a votants! És important que llegiu tots els passos a seguir pel mateix web de les primàries. No ho deixis per demà, el teu vot pot ser molt important!

https://primariescatalunya.cat/registre/preRegistre.php

 

Ens tornem a trobar aquest divendres!

A #MasdEnric #MaiSoles #CapDonaEnlOblit Vine a fer costat a Carme Forcadell i totes les represaliades
Saps que hi ha una comissió que acull les diferents iniciatives que arriben?
I un canal de Telegram on estar ben informat: https://t.me/canalmasdenric
Ja no tens excusa per no fer costat a la nostra MHP Carme Forcadell!!

Dissabte tots a donar suport!

Aquest dissabte 27 d’octubre des de l’ANC_Reus fem un a crida a donar suport a la convocatòria dels Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, en la seva trobada diària a 3/4 de 12 al Mercadal, coincidint amb el 1r aniversari de la proclamació de la República Catalana. Omplim de dignitat el Mercadal!!!

Missatge de Nacional!

Benvolgudes, Benvolguts,

El dia 27 d’octubre de 2017 el Parlament de Catalunya va aprovar per majoria absoluta la proposta de resolució que proclama la Constitució de la República catalana, com a Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social. La proposta va ser votada i aprovada per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 vots en blanc, i en aquell ple hi va haver l’absència dels 52 diputats de l’oposició constitucionalista espanyola.

El Govern legítim de la Generalitat de Catalunya mai no va arribar a publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el text de Constitució de la República catalana aprovat al Parlament, com prescriu l’article 2.2 de la Llei 2/2007, de 5 de juny, del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

És per això que aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana ha presentat una e-petició instant el Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat de Catalunya a publicar al DOGC la Constitució de la República catalana aprovada en el Ple del Parlament de Catalunya el dia 27 d’octubre de 2017.

Una e-petició és una petició que els ciutadans, en exercici del dret de petició individual o col·lectiva, fan per mitjans electrònics a la Comissió de Peticions del Parlament, l’òrgan competent per tramitar-la.

L’objecte de la petició ha de ser una actuació que el peticionari vol que el Parlament dugui a terme. Es valoren especialment les peticions amb un interès col·lectiu i les que tenen per objecte una reforma legislativa. L’objecte de la petició no pot afectar competències pròpies de l’àmbit judicial o administratiu.

Un any de la proclamació d’independència

El proper 27 d’octubre farà un any de la proclamació d’independència. En aquest sentit, animem la ciutadania a presentar, dissabte, una petició presencial, seguint la iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana.

En aquest correu us adjuntem el document per poder-ho fer. També us el podeu descarregar del nostre web, assemblea.cat.

Per presentar aquesta petició tan sols cal omplir el document amb el nom, el DNI i localitat de la firma, signar-lo i portar-lo al registre. Us animem a acostar-vos-hi per presentar aquesta petició, el proper dissabte, 27 d’octubre, de 9 a 14 h. Consulta el llistat dels registres oberts aquest dissabte:

  • Barcelona: Rambla de Catalunya, 19-21.
  • Girona: Plaça de Pompeu Fabra, 1.
  • Lleida: Carrer Lluís Companys, 1.
  • Tarragona: Carrer Sant Francesc, 3.
  • Tortosa: Carrer Montcada, 23.

En cadascun d’aquests municipis, a les 11 h, organitzarem un acte per reivindicar el mandat de l’1 d’octubre, quan farà un any de la celebració del Referèndum i davant l’absència de voluntat de portar a terme l’aplicació del seu mandat.