Finalment, després de tant d’esperar-lo, ja tenim aquí el 27S, ja tenim aquí les eleccions plebiscitàries per decidir SÍ o NO a la independència.

És molt important que cap independentista es quedi a casa o decideixi votar per altres opcions que comptaran pel NO en el recompte a la nit electoral. Cal que entre tots fem l’últim esforç, ho tenim a tocar!

Seguint la crida feta des de diferents institucions, els Campaners de Reus faran un repic general de campanes des del campanar de la Prioral a les 9 en punt del matí per convocar a tothom a les urnes.

NIT ELECTORAL
Diumenge, partir de 2 quarts de 8 del vespre (19.30h), es farà el seguiment de la nit electoral a la seu d’Òmnium (Raval Santa Anna, 2, 2n), on convidem a tots els adherits, simpatitzants i a qui s’hi vulgui acostar per a celebrar la gran victòria que de ben segur aconseguirem.

Ens veiem diumenge a les urnes!