Aquest diumenge 5 de juny a Barcelona hi ha convocada una nova mobilització en defensa de l’Ebre organitzada per la PDE, a la qual l’ANC hi dóna suport i que comptarà amb la presència de gent d’arreu del país. Un cop més, demostrarem que responem com un sol país davant els atacs de l’Estat espanyol. La manifestació sortirà a les 12h de la Plaça Universitat i acabarà a la Plaça de la Catedral.

A les xarxes socials s’ha creat l’etiqueta #Riuada5J i es fa una crida a fer-se fotos (o vídeos) amb gotes d’aigua i missatges de suport a la mobilització. Tots junts serem una gran riuada en defensa de l’Ebre. Per tal de fer de la manifestació una gran riuada de color blau es demana que es portin pancartes o altres elements visuals de color blau (gotes, fulls amb missatges…).

VINE AMB BUS DES DE REUS

El preu del viatge d’anada i tornada amb autobús des de Reus és de 5 euros. Pots comprar el tiquet el divendres de 19 a 21h al nostre local i el dissabte de 18 a 21h a la paradeta que tindrem a la plaça Llibertat. Si tens dubtes, pregunta’ns a reus@assemblea.cat

El 5 de juny serem una riuada en defensa de l’Ebre, tornarem a aturar el Pla Hidrològic!