Els propers dies 15 i 16 de juliol l’ANC realitzarà una consulta interna per tal de determinar si exigeix a les institucions catalanes la celebració d’un referèndum vinculant d’independència per decidir el futur del país.

Els socis de ple dret podran votar en modalitat telemàtica o presencial -a diverses seus distribuïdes pel territori- i hauran de respondre a la pregunta “Vols que l’ANC exigeixi a les institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per DECIDIR sobre la independència?”. Els resultats provisionals de la consulta es faran públics el dia 17 de juliol.

Al web de l’ANC s’ha creat l’espai assemblea.cat/consulta2016 on hi trobareu tota la informació i documentació necessària, així com vídeos dels actes informatius i altres materials d’interès.

De forma presencial es podrà votar a qualsevol de les seus habilitades, independentment d’on visqui cadascú. A Reus podrem votar a:
   >> Divendres 15 tarda, de 5 a 9 de la tarda: al local de l’ANC (Raval Santa Anna, 2, 4t pis).
   >> Dissabte 16 matí: de 10 a 2 del matí: a la plaça Anton Borrell del Parc de Sant Jordi, en el marc de la 3a Festa per la Independència.
A la resta de les comarques del Camp també es podrà votar en el mateix horari a Alforja, Valls, Altafulla, Vila-seca i Tarragona.
Qui ho desitgi, podrà votar telemàticament fins el dia 16 a les 14h entrant a assemblea.cat/consulta2016

Només tindran caràcter decisori els vots dels associats de ple dret. Ara bé, també podrà votar tothom que estigui enregistrat a la base de dades de l’ANC com a simpatitzant o col·laborador, en aquest cas però el vot serà només consultiu.

L’ANC és la seva gent i la seva veu s’ha de sentir més fort que mai. Ara és l’hora que diguis la teva, el teu vot també és part del procés cap a la independència: vine a votar!

Foto: El Punt Avui