El proper divendres 16 de desembre la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha d’anar a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia, ja que la fiscalia espanyola va presentar una querella contra ella per presumpta desobediència després d’haver permès que el Parlament debatés les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent, malgrat l’advertiment del Tribunal Constitucional espanyol.

Per mostrar el suport de la societat a Carme Forcadell i evidenciar que estem al costat de les nostres institucions en el procés cap a la independència, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) convoquem 2 actes diferents:

· Dijous 15 de desembre a les 8 del vespre, concentració davant de tots els ajuntaments del país. A Reus, t’esperem a la plaça Mercadal.
· Divendres 16 de desembre, a les 9 del matí, concentració davant del TSJC a Barcelona.

Des de Reus s’organitzen autobusos per anar-hi, que sortiran del parc de Sant Jordi a les 7 del matí i tornaran en acabar l’acte, amb un preu simbòlic d’1 euro. És imprescindible reservar plaça per correu a reus@assemblea.cat indicant el nom, cognoms i un telèfon mòbil de contacte.

Quan les nostres institucions fan un pas nosaltres hi som, fent-los costat.