Des de Reus ens adherim a la convocatòria feta arreu del país pel Moviment 30/03, del que participem des de l’ANC, en suport a Joan Coma que ha estat detingut aquest matí i serà portat a Madrid davant l’audiència espanyola, simplement per haver exercit la seva llibertat d’expressió com a persona i com a regidor durant un ple a l’Ajuntament de Vic, d’on n’és càrrec electe.

Ens fem nostres les seves paraules: “L’Estat espanyol em deté.  Aprofitem tot allò que ens uneix per plantar-li cara col•lectivament. Una abraçada a tots, de tot cor. Amor etern” i també “passi el que passi, mantinguem la calma, practiquem la no-violència que hem après de la desobediència civil pacífica i resistent, i somriem perquè si són capaços de fer el que estan fent, de recórrer a tics inquisitorials i vies excepcionals, és perquè ja saben que democràticament ho tenen tot perdut.

Avui, DIMARTS 27 de desembre, a les 8 del vespre tots al Mercadal i davant de tots els ajuntaments arreu del país.

ATENCIÓ! L’assemblea de Reus per la independència prevista per la mateixa hora es posposa per després de l’acte, aproximadament a 2 quarts de 9 del vespre (20.30h).