Fa poc hem iniciat aquest any 2017 i per tant, toca fer l’assemblea anual de Reus per la independència. Aquesta és una assemblea especial, perquè celebrarem el 5è aniversari de funcionament de l’Assemblea Nacional Catalana a la nostra ciutat.

A més, a l’assemblea es clourà el procés de renovació de càrrecs amb la presentació del nou secretariat proclamat a l’assemblea ordinària del passat 19 de gener. Tots els adherits, simpatitzants i col·laboradors heu rebut l’ordre del dia per correu electrònic.

Com que és un acte especial, el farem en un lloc diferent, on podrem quedar-nos tranquil·lament en acabar per tenir un distès intercanvi d’opinions amb tothom i celebrar que fa 5 anys que des de Reus treballem per assolir la independència de Catalunya. En acabar l’assemblea celebrarem l’aniversari amb música i un petit aperitiu.

Serà el dimarts 7 de febrer a les 8 del vespre al Centre d’Art Cal Massó (Cr. Pròsper de Bofarull, 7, Reus) [mapa].

Tant si ets dels que no te’n perds ni una, com si fa temps que no se’t veu el pèl, o si encara no ens coneixes,  t’hi esperem! Entre tots hem fet 5 anys i entre tots ho volem celebrar, per encarar la recta final de tot plegat.
Entre tots fem l’ANC.