Fa unes setmanes hem iniciat arreu del país la campanya Fem Futur, que durarà fins a la campanya del referèndum. És una campanya des de la base, treballant amb mitjans locals, amb accions de carrer per informar a tots els demòcrates i amb la voluntat de combatre els arguments de la por de l’estat espanyol. Per aquest motiu es necessiten molts voluntaris i cal formar-se per poder actuar millor.

Fa unes setmanes ja vam fer una jornada de formació, un dissabte al matí. Heu estat molts els que ens heu dir que us hagués agradat venir però que no vau poder. Aquesta setmana hem pogut tornar-la a organitzar, ara un divendres a la tarda:
Aquest divendres 10
 de març, de  18 a 20.30h, a la  seu de Reus per la Independència, es durà a terme una sessió formativa per tal de donar les eines necessàries als voluntaris que vulguin donar una pluja de raons a favor de la República Catalana arreu del territori per tal de convèncer els indecisos.

Aquesta sessió està dirigida a totes aquelles persones del Baix Camp que vulguin col·laborar i no poguessin venir a l’anterior. Tot i que no és imprescindible, et demanem que t’inscriguis enviant un correu a reus@assemblea.cat per a preveure els espais i recursos necessaris.

Fins i tot en parla La Vanguardia

Aquesta formació és tan important que fins i tot en parla un dels diaris de tendència més independentista (o potser no?), La Vanguardia [llegir article].