Aquest dimecres s’ha constituït a Reus el Pacte Nacional pel Referèndum, com una evolució del fins ara Pacte Nacional pel Dret de Decidir a Reus. Aquesta és una plataforma social i cívica formada per entitats i associacions reusenques de caire molt variat i partits polítics de tot l’espectre ideològic. El seu objectiu principal és el de treballar pel Referèndum com a expressió democràtica i materialització d’un dret irrenunciable de la nació catalana, i que vol exercir la immensa majoria del poble de Catalunya.

El document base de treball i que ha generat el consens que dóna forma a l’actual Pacte Nacional pel Referèndum a Reus és el manifest disponible en 18 idiomes al web pactepelreferendum.cat i que qualsevol persona pot signar-lo individualment.

L’ANC-Reus per la independència és una de les moltes entitats adherides al pacte.

Més informació als mitjans:
Àngels Ollé del ‘PNDD’ al ‘Pacte Nacional pel Referèndum’ a Ràdio Ciutat de Reus.
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir focalitza la feina en el referèndum a Canal Reus TV.
El PNDD de Reus canvia de nom i s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum a ReusDigital.cat
El Pacte pel Dret a Decidir a Reus fa un pas endavant i se suma al Pacte Nacional pel Referèndum a ReusDiari.cat / delCamp.cat