Ja tenim aquí la diada de Sant Jordi, enguany en diumenge. Com sempre, de ben segur que serà una diada on el Mercadal i tots els carrers i places del voltant s’ompliran de reusencs i reusenques. Per això cal que hi siguem ben presents i fem notar que Reus està per la independència. Ens trobareu durant tot el dia a la plaça Mercadal, a la cantonada amb el carrer del Castell.

Enguany a Reus tenim diverses propostes:
  · Graficontes, activitat infantil, a les Peixateries Velles durant tot el dia.
  · Venda de marxandatge, el material ja tradicional i algunes novetats de la campanya del SÍ.
  · Venda del còmic “Les quatre espases” editat per l’ANC de Reus.
  · Recollida de signatures per donar suport a la celebració d’un referèndum sobre el futur de Catalunya, en el marc de la campanya del Pacte pel Referèndum.

Si tens una estona lliure i vols col·laborar amb nosaltres durant alguna estona de la jornada, diga’ns-ho a voluntaris@reusperlaindependencia.cat Moltes gràcies!

D’altra banda, enguany s’emetrà un programa en directe per internet des de la plaça Catalunya de Barcelona on des de les 10 del matí, alguns dels periodistes més coneguts del país entrevistaran polítics, líders de la societat civil i autors per entendre el referèndum des de tots els angles. Es podrà seguir des del web assemblea.cat/directes i també a través d’alguns mitjans de comunicació.