El dissabte 8 de juliol celebrem la 4a Festa per la Independència, amb l’epicentre a la plaça de la Llibertat.

El punt d’inici de la Festa serà a les 10 del matí a la plaça del Prim, on es farà la inauguració del marcador que anirà indicant els dies que falten fins al Referèndum. Tot seguit, a la plaça de la Llibertat es començarà a construir un Sí gegant en forma de mosaic, utilitzant papers de colors on cadascú hi podrà escriure el desig del Sí que vulgui. A més, durant tot el dia hi haurà diversos punts informatius repartits per tota la ciutat per animar tothom a anar a votar pel Sí.

A 2/4 de 2 podrem fer el vermut al ritme de bona música.

A partir de les 7 de la tarda es farà una cercavila amb diferents elements festius que recorrerà el centre de la ciutat, des de la plaça de la Llibertat fins a la del Mercadal. Cap a les 8 del vespre ja s’haurà enllestit el mosaic, just quan també començarà l’actuació musical del grup reusenc Terra Ferma.

A 3/4 de 9 hi haurà els parlaments dels diferents convidats a l’acte. Enguany, a més de Jordi Sánchez i de Jordi Cuixart, presidents, respectivament, de l’ANC i d’Òmnium Cultural, també comptarem amb la participació d’Assumpció Castellví, membre del Secretariat Nacional i de la sectorial “Dones per la independència” de l’ANC, i de Montse Daban, de la Comissió Internacional de l’ANC. T’hi esperem!