Aquest Onze de Setembre encarem la mobilització més transcendent de la història del país: la Diada del Sí. Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum.

A Reus ja ho tenim tot a punt per la Diada. A la gent del Baix Camp ens toca els trams 408 i 409, situats aproximadament a la cruïlla dels carrers Aragó i Aribau.

Com ja és tradició, des de Reus organitzem autobusos, venem samarretes, domassos pel balcó i altre material, ajudem a qui ho necessiti a fer la inscripció i resolem tots els dubtes que calgui. Pots passar pel nostre local en aquest horari:
· Juliol >> Dimarts, dimecres i divendres de 6 a 9 del vespre.
· Agost i setembre >> De dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre.

Mentrestant, no oblidis inscriure’t ja a través del web si.assemblea.cat