El dijous 7 de setembre, Reus serà la capital del SÍ. A les 8 del vespre farem un gran acte pel SÍ a la plaça de la Llibertat.

Estarem a tocar de l’11 de setembre i a 24 dies del referèndum sobre el futur del país i per això cal acabar de convèncer als indecisos, cal explicar molt bé perquè votarem SÍ i cal que tots i totes siguem a la Llibertat.

Comptarem amb les intervencions del cantautor i diputat, Lluís Llach; l’exvicepresidenta del govern, Joana Ortega; l’exdiputat David Fernández; la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola; la campiona en curses de muntanya, Núria Picas i l’exrector de la URV, Francesc Xavier Grau.

Comptarem també amb la participació dels Xeic!, grup musical de les Terres de l’Ebre, i els elements de cultura popular: els Xiquets de Reus, l’Àliga de Reus i el Carrasclet. Presentaran l’acte l’actor reusenc, Carles Bigorra, i la coneguda periodista de Canal Reus,  Sílvia Sagalà.

T’hi esperem! Serà un acte molt potent en un moment crucial.