L’ANC i Òmnium convoquen el dijous 7 de desembre a donar suport al Govern legítim i a manifestar-se a la capital d’Europa, seguint la iniciativa de nombroses persones que han començat a organitzar-se els darrers dies.
La manifestació acabarà amb un acte polític davant les institucions europees, per reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics.

Des de Reus oferim diferents opcions de transport fins a Brussel·les amb AUTOBÚS:

1a opció:
- Sortida de Reus a les 13h del 6/12 i arribada a Brussel·les a les 07h del 7/12
- Manifestació al matí i acte polític a la tarda, el dia 7/12.
- Sortida de Brussel·les a les 21h del 7/12 i arribada a Reus a les 15h del 8/12
- Preu: 110€ (només inclou el bus)

2a opció:
- Sortida de Reus a les 13h del 6/12 i arribada a Brussel·les a les 07h del 7/12
- Manifestació al matí i acte polític a la tarda, el dia 7/12.
- Allotjament no inclòs. Anirà a càrrec de cadascú escollir i reservar un establiment per dormir.
- Dia 8, lliure per Brussel·les.
- Sortida de Brussel·les a les 21h del 8/12 i arribada a Reus a les 15h del 9/12
- Preu: 110€ (només inclou el bus)

Venda de tiquets:
- De dilluns a divendres, fins al dia 30/11.
- Horari: de 18 a 21 hores .
- Lloc: al local de l’ANC_Reus, al Raval Sta Anna, 2, 4t pis.

D’altra banda, hem de lamentar que finalment no es podrà fer el viatge amb avió que ja teniem organitzat -gairebé havíem omplert 2 avions- degut a problemes en les negociacions amb AENA. Lamentem les molèsties que hem causat i confiem trobar-nos tots a Brussel·les. Des de l’ANC ja hem contactat personalment amb tots els afectats per retornar-los els imports pagats. Tot i això, per qualsevol dubte pots escriure’ns a reus@assemblea.cat

Hi ha vols disponibles des d’altres aeroports: Barcelona - Lleida (clica per consultar la informació).

Qualsevol canvi o novetat es comunicarà a través d’aquest web i del canal de Telegram de l’ANC-ReusPer qualsevol dubte o aclariment, us atendrem personalment al local en l’horari indicat, o per correu electrònic a reus@assemblea.cat

ÚLTIMA HORA!
Els busos cap a Brussel·les que organitzem des de l’ANC – Reus per la independència sortiran dimecres dia 6 a la 1 del migdia des de l’avinguda de Sant Jordi. És important que hi sigueu uns minuts abans per assegurar-ne la sortida puntual.

D’altra banda, us informem que hem creat uns canals de Telegram per informar-vos del que convingui, de manera àgil i ràpida en qualsevol moment durant aquests dies de viatge. Uniu-vos-hi només si aneu amb els busos:

opció 1) Anada i tornada sense fer nit: t.me/BrusReus1
opció 2) Anada i tornada passant una nit a Bèlgica: t.me/BrusReus2

Omplim Brussel·les!