A ningú se li escapa que aquestes eleccions del 21D tindran lloc en un context on res serà normal. Tenim candidats empresonats injustament per les seves idees, tenim candidats a l’exili… En aquest escenari és totalment necessari que els partits independentistes tinguin més representants que mai als col·legis. Per això t’animem a participar el 21D fent d’interventor o apoderat per alguna de les 3 candidatures independentistes que es presenten.
Recorda que per participar com a apoderat o interventor, l’empresa on treballis està obligada a donar-te festa remunerada per tot el dia.

D’altra banda, des de l’ANC organitzarem un dispositiu per atendre a persones amb mobilitat reduïda o amb dificultats per desplaçar-se fins al col·legi electoral. Si vols participar-hi com a voluntari posa’t en contacte al correu voluntaris@reusperlaindependencia.cat
Properament informarem de la forma com sol·licitar el servei.