Plantegem un cicle de converses amb els candidats de les llistes independentistes a les eleccions del 21D. Sota el títol Tertúlies per la República organitzem aquests actes amb un format obert, àgil i dinàmic amb l’objectiu de conèixer les propostes per assolir plenament la República Catalana i els aspectes concrets que proposa cada candidatura en els diferents àmbits.

Començarem aquest dilluns dia 4 amb el cap de llista de la CUP per Tarragona, Xavi Milian. El dimarts dia 12 serà el torn d’Esquerra Republicana, que estarà representada per la candidata i portaveu municipal, Noemí Llauradó. Ambdues xerrades seran a l’Orfeó Reusenc. Pel que fa a la candidatura de Junts per Catalunya, estarà representada per l’ex-membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Assumpta Castellví, i serà el dimecres dia 13 a la Sala Santa Llúcia. Tots els actes seran a les 8 del vespre.