La notícia d’avui ens fa endurir el somriure. De cap de les maneres podíem pensar que un estat que es pretén democràtic volgués encarar una campanya electoral mantenint a la presó gent pacífica que lluita per uns objectius polítics perfectament lícits. Anar a unes eleccions amb els teus rivals empresonats és una mostra de gran feblesa i demostra que no són capaços de convèncer la població amb un projecte de futur; sols tenen un projecte de passat i autoritarisme.

Us convoquem a les 20.00 h davant dels ajuntaments. Que avui llueixi el groc de la llibertat a tot Catalunya!

Davant la manca d’arguments per persuadir-nos, recorren al control, la duresa i la repressió. L’Estat no és conscient de la força del poble català. Persistirem en la nostra lluita pacífica i plenament democràtica amb els objectius ben ferms, i encara més aguantant tota la repressió que ens imposen. Quan anirem a posar el nostre vot a les urnes, tindrem gravat amb foc el sentiment d’avui i de tots els dies que hem rebut aquesta repressió incessant.

L’1 d’octubre es van buscar una excusa per atonyinar-nos. El 21 de desembre els mostrarem que nosaltres tenim molts més motius per persistir i que la seva estratègia és equivocada.
Malgrat els cops rebuts cada dia, i el d’avui n’és un de molt fort, ens mantindrem forts, ferms, persistirem i guanyarem!

Llum en la campanya i força a les urnes! Vencerem i us traurem de la presó! Llarga vida a la República!