Els presos polítics a les cel·les de presons espanyoles ja en són nou. Jordi Turull, Carme Forcadell, Josep Rull, Dolors Bassa i Raül Romeva s’afegeixen a Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Nou membres del govern, presidents d’entitats cíviques i l’ex-presidenta del parlament, acusats de rebel·lió per haver defensat l’exercici de l’autodeterminació de Catalunya.

Una de les maneres de mantenir el contacte amb l’exterior que més valoren els presos és la correspondència. Sense accés a internet i amb el consum de mitjans audiovisuals limitat, les cartes que reben i escriuen són el fil que els permet de mantenir-se connectats a l’exterior, més enllà de les visites setmanals de familiars o d’amics.

Us animem a escriure’ls. Recordeu a posar sempre el nom i l’adreça del remitent al sobre. Més informació a VilaWeb.

També us informem de l’adreça provisional del president Puigdemont a Alemanya:

Carles Puigdemont
JVA Neumünster
Boostedter Straße 30
24534 Neumünster
Germany