Aquesta setmana s’ha presentat l’Espai Democràcia i Convivència, un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans, ciutadanes, i la cohesió social. Aquesta plataforma està formada per les principals entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana, entre elles hi som l’Assemblea.

El primer acte serà una gran manifestació el pròxim diumenge 15 d’abril a les 11.30h a la plaça Espanya de Barcelona, quan es compliran sis mesos dels empresonaments del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i l’ex-president de l’ANC, Jordi Sànchez.

BUSOS DES DE REUS

Com sempre, des de l’ANC – Reus per la independència posem a disposició autobusos per a desplaçar-se fins a Barcelona. Els tiquets pel bus es venen de dilluns a divendres de 6 a 2 quarts de 9 del vespre (18 a 20.30h) al local de l’ANC a Reus. Tenen un cost de 10 euros. Per aclariments i dubtes contacteu amb reus@assemblea.cat