Aquest cap de setmana tindrà lloc la marxa “Camins per la llibertat“, per senders des de les Cases d’Alcanar fins a Montserrat. Des del divendres 27 d’abril fins al diumenge 29 es recorreran a peu, caminant o corrent, els camins que ens portaran de les Terres de l’Ebre fins a la muntanya de Montserrat. La marxa compta amb el recolzament de molts clubs, centres, associacions…corredors i caminadors, per així poder omplir els nostres senders d’un color groc, un groc que ens porti fins la llibertat.

Aquesta marxa ha sorgit per donar suport a la cursa “Kilòmetres per la Llibertat”, que durant els mateixos dies unirà el Parlament amb les presons madrilenyes. Des de l´inici del camí a cada tram es farà el relleu d´un bloc de notes on tothom qui hi participi podrà signar i fer una dedicatòria als presos/es, exiliats/ades, aquest bloc quan arribi a Montserrat s´entregarà als familiars. Serà un cap de setmana intens, seran 3 dies plens d’emocions…amb família, companys, amics…

La ruta entrarà al Baix Camp per Vandellòs, el dissabte de bon matí, després d’haver recorregut les Terres de l’Ebre durant la nit. Passarà per Mont-roig, Riudecanyes, Alforja i Vinyols per arribar a Reus abans de les 7 de la tarda, on es farà l’acte de rebuda a les 19h a la plaça Mercadal, amb diversos parlaments. Després la marxa seguirà cap a Vilallonga, per arribar el diumenge al migdia a Montserrat.

Us animem a participar en algun dels trams per corredors o per caminadors i també a ser-hi a la rebuda que es farà a la plaça Mercadal aquest dissabte 28 a les 7 de la tarda.

Informació i inscripcions a caminsdelallibertat.blogspot.com