Aquest dissabte2 de juny, a les 8 del vespre, a la plaça Evarist Fàbregas (el Pallol) reivindicarem les dones que estan tossudament alçades contra la repressió i la por, amb el lema “Cap dona en l’oblit”.

L’acte es fa per recordar la situació de repressió judicial que estan patint en pròpia persona, d’una banda, Carme Forcadell, expresidenta del Parlament de Catalunya, i Dolors Bassa, consellera de Treball, ambdues privades injustament de llibertat, i d’una altra banda, Clara Ponsatí, consellera d’Ensenyament, Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Anna Gabriel, dirigent de la CUP, i Marta Rovira, secretària general d’ERC, totes elles exiliades en diferents països de l’Europa democràtica.

L’acte serà presentat per Marta Curull i s’iniciarà amb un espectacle artístic a càrrec de Gisela Vicenç i Montse Canals. Després intervindran Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, i diversos familiars de les empresonades i exiliades.

És un acte organitzat per les Dones per la República i la sectorial de dones de l’ANC.