Més d’una cinquantena d’autocars sortiran de Reus per anar a la Manifestació de la Diada a Barcelona

 

En l’actual context de repressió política, la Diada d’enguany es planteja més reivindicativa que mai, ja que es tracta de reclamar el mandat del primer d’octubre passat, quan va guanyar el Sí al Referèndum d’Autodeterminació.

Sota el lema “Fem la República Catalana”, s’espera que la manifestació sigui tan multitudinària com en anys passats. L’objectiu d’enguany és omplir la Diagonal, des de la plaça de les Glòries fins a Palau Reial, restant dividit tot en 37 trams. A la gent de Reus i el Baix Camp els correspon els trams 4 i 5, compresos entre el carrer del Dr. Ferran i la Gran Via de Carles III, si fa no fa a la zona on hi ha la boca del Metro Maria Cristina. L’acte pròpiament dit, com ja és costum, començarà a les 17,14.

 

Com cada any, des de l’ANC de Reus s’ha organitzat el desplaçament col·lectiu a Barcelona i ja hi ha 49 autocars omplerts, als quals s’hi afegeixen els dos que hi porten els Xiquets de Reus. La sortida serà a les 13 h. des de l’Avinguda de Riudoms, vora el Parc dels Capellans

Durant els dies passats, també hi ha hagut una activitat frenètica en la venda de les samarretes dissenyades per a l’ocasió, que enguany són de color corall.

 

Activitat: Gran Manifestació de la Diada: “Fem la República Catalana”

Dia: 11 de setembre

Lloc: Avda. Diagonal (Barcelona)

Hora: 12.30 h. (sortida des de Reus) / 16,00 h. (Barcelona)