Ja s’ha posat en marxa el web 1octubre2018.cat. El lloc web és fruit d’un acord dut a terme per la Plataforma 1 d’octubre, constituïda per diversos col·lectius i organitzacions ciutadanes, entre els quals hi ha l’Assemblea Nacional Catalana, amb l’objectiu d’aglutinar i coordinar els actes unitaris del primer aniversari de l’1 d’octubre arreu del país.

Al web 1octubre2018.cat s’hi recolliran a partir d’avui tots els actes reivindicatius que es duran a terme durant el cap de setmana previ i també durant tota la jornada del primer d’octubre. Les accions tindran lloc de manera descentralitzada tant la mateixa jornada com el cap de setmana previ a la majoria de poblacions del país per tal que cada municipi pugui recordar i reivindicar la fortalesa i el mandat de la jornada.

Així mateix, us informem que, a banda dels actes que tindran lloc arreu del territori, a les 18.30 h convidem la ciutadania a participar d’una marxa el proper 1 d’octubre a Barcelona per tal de demanar que es faci efectiu el mandat de l’1-O. Això no exclou que pugui haver actes organitzats a la resta de territori al llarg de la tarda, consulteu-los a mida que es vagi nodrint el web.

L’1-O vam votar i vam guanyar. Ara tocar fer la República catalana!

Sortim al carrer, la #TardorCalenta ja és aquí!
#1OctAlCarrer