Cicle_xerrades_municipals_2019_ReusCom encaren els partits sobiranistes el govern municipal post-eleccions

De cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig, Reus per la independència ha organitzat un cicle de xerrades amb els diferents partits sobiranistes per saber quines són les estratègies o mesures que pensen prendre, des del govern local, per tal d’implementar la República catalana.

El cicle comença el proper dimecres 15 de maig amb una candidatura creada expressament per participar en aquests comicis com és “Reus per la república – Primàries”. Al llarg de la darrera setmana de la campanya electoral, serà el torn de les tres candidatures restants d’Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Reus i la Candidatura d’Unitat Popular.

Activitat: Cicle de xerrades amb els partits

Dies: 15, 20, 22 i 23 de maig

Lloc: Reus cal Massó (15, 22 i 23 de maig); Sala Santa Llúcia (20 de maig)

Hora: 19.30 h, excepte el 20 de maig: 20 h.