Cicle_xerrades_municipals_2019_ReusPrevi a la campanya electoral Reus per la Independència – Assemblea Nacional Catalana va mantenir un seguit de trobades amb les candidatures reusenques que es mouen en clau independentista i republicana per tal de traslladar-los els punts del manifest nacional impulsat per l’ANC. Després de reunir-nos amb Junts per Reus/PDeCAT, CUP, ERC i Reus per la república – Primàries el manifest compta amb el suport total de la CUP i Primàries Reus, no obstant, totes les candidatures ens van traslladar diverses consideracions, valoracions i reflexions interessants que vam considerar que calia traslladar al conjunt de la ciutadania.

És per aquest motiu que des de Reus per la Independència-ANC hem organitzat un cicle de xerrades amb les candidatures independentistes per saber quines són les estratègies o mesures que pensen prendre, des del govern local, per tal d’implementar la República catalana.

Aquest són els enllaços del vídeos de les xerrades:

Reus per la república – Primàries

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Junts per Reus

Candidatura d’unitat popular (CUP)