11S2020Ahir es va presentar l’aplicació per inscriure’s i participar a les diverses concentracions presencials que hi haurà el dia 11 arreu de Catalunya. A Reus la concentració serà al Passeig Misericòrdia i caldrà inscripció prèvia per garantir que es mantenen les mesures sanitàries.
Donada la situació sanitària de Reus l’aforament serà molt limitat, us recomanem que no espereu massa dies per inscriure-vos.
L’enllaç és el següent: https://www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-reus
Us demanem que estigueu atents als mitjans de comunicació locals i a les xarxes socials de l’ANC Reus i Òmnium Cultural Baix Camp els propers dies per si hi ha qualsevol canvi o novetat.
Igualment, demanem a totes aquelles persones que siguin població de risc que *NO ASSISTEIXIN* a les concentracions presencials, s’ha habilitat la participació telemàtica a través de www.xarxaindependencia.cat per oferir alternatives que visualitzin que l’independentisme segueix actiu i amb un fort suport entre la població.