cartell_11S2020_Reus

Vine a la concentració que ANC Reus i Òmnium Cultural Baix Camp organitzen per la Diada a la PLAÇA D’ANTON BORRELL (Parc de Sant Jordi), els accessos s’obriran a les 16.30 h.

L’acte pròpiament dit s’iniciarà a les 17.14 h., un cop hagi entrat tota la gent dins la plaça, i serà conduït pel dramaturg Ramon Llop. Començarà amb l’actuació del grup musical Terra Ferma i tot seguit es faran els parlaments de diverses persones que parlaran de la situació actual des de diversos àmbits i punts de vista. En concret, es compta amb la participació de Mar Joanpere (feminisme), Coia Jordà (sanitat), Antoni Veciana, portaveu de la Intersindical-CSC a Reus (treball), i Noèlia Masdeu (educació). També parlarà Emili Argilaga com a representant d’Òmnium Cultural.

L’acte es clourà amb la lectura d’un Manifest i amb el Cant dels Segadors a càrrec de l’Orfeó Reusenc, seguit d’una acció final sorpresa. Tot plegat es preveu que tingui una durada, a tot estirar, de 45 minuts.

Cal portar la confirmació de la inscripció per poder accedir al recinte.

  • Espai perimetrat
  • Aforament limitat
  • Mesures sanitàries
  • Obligatori l’ús de mascareta

Recomanem que vingueu protegits pel sol.

Us demanem que estigueu atents i atentes als mitjans de comunicació locals i a les xarxes socials de l’ANC Reus i Òmnium Cultural Baix Camp els propers dies per si hi ha qualsevol canvi o novetat.