23M2019_14_mesos_empresonadesAquest 23 de maig des de la plataforma Dones per la República tornem a reivindicar que no hi hagi ‘Cap dona en l’oblit’. Continuem sumant represaliades: polítiques, activistes, treballadores de l’administració, docents…14 mesos de presó, 19 mesos d’exili, 13 de confinament, 24 mesos d’incertesa per a totes les investigades i encausades per conflicte polític judicialitzat i 46 dies de judici polític!

Reivindiquem a totes les represaliades! És per això que volem tenir les nostres companyes més presents que mai i les reivindiquem com a protagonistes del procés polític per la llibertat del país i per la defensa dels drets i llibertats fonamentals de tothom.

Aquest dijous 23 de maig es farà lectura del Manifest de Cap Dona en l’Oblit abans de començar la xerrada prevista dins el cicle de xerrades amb els diferents partits sobiranistes, a Cal Massó de Reus, a les 19.30h. Aquí teniu el manifest.

Manifest dedicat a les 7 persones de l’organització de la Manifestació a Madrid el passat 16 Març que han anat a judici per suposades amenaces. I a les 30 persones encausades per l’1-O pel jutjat núm.13 de Barcelona, acusades de malversació, prevaricació o desobediència. 17 de les encausades han de fer front a una fiança de 5’8 milions € per responsabilitat civil. La fiscalia espanyola demana processar a 28 de les encausades.