Ja tenim a la venda els lots i les samarretes oficials de la V de l’11 de setembre, amb el lema Ara és l’hora. Podeu comprar-los al local de “Reus per la independència” [consulta horari i adreça].

Comprant aquesta samarreta no només esteu adquirint un producte, sinó que esteu col·laborant econòmicament amb l’ANC. La venda de marxandatge és la principal font de finançament de la campanya Ara és l’hora i de la manifestació de l’11 de setembre.
Des de l’ANC ens han alertat que hi ha altres persones i empreses que venen les samarretes de forma no oficial (és a dir, pirates) a un preu més baix. Us demanem que no caigueu en aquest parany. Aquestes persones tan sols busquen el lucre personal i això pot perjudicar greument les fonts de finançament de l’ANC i possibles noves campanyes de cara al 9N.

>> Veure comunicat ANC.