Durant tot l’estiu, i com a accions prèvies a l’11S, l’Assemblea desplega diferents murals en punts emblemàtics i simbòlics del territori per a enviar un missatge als líders mundials. Ja s’han realitzat, per exemple, al Delta de l’Ebre i als Pirineus (al Port de Salau, que uneix Catalunya i Occitània).

A les nostres comarques, la Regió IV de l’ANC, que uneix les assemblees territorials de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès, el Priorat i la Conca de Barberà, organitza un acte potent a l‘Amfiteatre romà de Tarragona, el dissabte 16 d’agost a les 7 de la tarda. Amb entrada gratuïta.

Farem un GRAN MURAL amb un missatge a Matteo Renzi, primer ministre italià i president de torn de la Unió Europea. Serà una festa amb diables, timbalers i música tradicional catalana. L’acte serà presentat per en Ricard Lahoz i hi intervindrà la Margarida Aritzeta entre d’altres.

No hi pots faltar! Vine a enviar un missatge al món.

En acabar hi haurà un sopar popular. Pel sopar cal inscriure’s prèviament abans del dilluns dia 11. També es necessiten voluntaris per l’organització.

>> Esdeveniment al facebook.