9NsomtotsEl passat 9 de novembre, 2,4 milions de catalans i catalanes vam votar sobre el futur polític de Catalunya i ho vam fer amb un somriure, desafiant la por, les amenaces i les traves de l’Estat espanyol. El 9N va ser un èxit col·lectiu, de país: d’aquells qui vam votar, dels voluntaris, de les entitats i sindicats i d’una gran majoria parlamentària.

L’ANC, Òmnium, l’AMI i l’ACM et convoquem de manera conjunta perquè expressis el teu rebuig a la imputació de les autoritats catalanes que van fer-ne possible la celebració.

Et convidem a assistir als actes de suport a les institucions catalanes que es faran el proper 13 d’octubre davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya. A Reus ho farem a les 8 del vespre al Mercadal, i també homenatjarem al president Companys en el 75è aniversari del seu afusellament per part del govern espanyol. Comptarem amb les intervencions del jutge Santiago Vidal i Liz Castro, membre del secretariat de l’ANC.
Les casualitats, o no, han fet coincidir aquest lamentable aniversari amb la declaració judicial de l’actual president de Catalunya.

Informa’t de les convocatòries davant del TSJC i altres accions aquí.