Els ‘Dijous Sectorials‘ tenen la intenció d’ampliar i millorar el nostre argumentari, compartint la feina que estan duent a terme les Assemblees Sectorials de l’ANC.  Consisteixen en un seguit de conferències temàtiques quinzenals. Es realitzen habitualment a la seu nacional de l’ANC a Barcelona, però totes les sessions es poden seguir en directe a través del canal d’streaming des de www.assemblea.cat/directes i també pots recuperar totes les sessions ja realitzades.

El pròxim dijous 5 de maig a les 7 de la tarda tindrà lloc una nova sessió dels ‘Dijous Sectorials’ sobre “Universitats, recerca i serveis científics: estructures d’estat que ja tenim“.
El talent i la creativitat són la base del desenvolupament, la riquesa i el benestar dels ciutadans.
Els ponents encarregats de conduir la xerrada i el debat posterior seran Montserrat Busto, Servei Meteorològic de Catalunya, Coordinadora de l’AS de Meteoròlegs i Climatòlegs per la Independència, David Miñana, Facultat de Farmàcia, Universitat de Barcelona, Coordinador de l’AS Universitats per la Independència i Jordi Font, ex-Institut de Ciències del Mar, Consell Superior d’Investigacions Científiques, Coordinador de l’AS Recerca per la Independència. 

Les Assemblees Sectorials (AS) de Recerca, Universitats i Meteoròlegs de l’ANC presentaran quina és la situació actual en aquests àmbits a Catalunya, la importància que tenen per al futur del nostre país, i com hi podria impactar una situació d’independència.