Després de la molt bona acollida, fa uns dies, de la iniciativa, continuem a Reus amb la Música per la llibertat. Aquesta és una proposta per omplir de música i literatura els carrers i places, sorgida a diversos indrets del país i que a Reus és organitzada conjuntament pels diferents CDR i l’ANC, i amb la col·laboració de Safareig Poètic.

Aquests propers dies al vespre tornarem a gaudir a Reus de música i poesia. Tot rememorant l’actuació del mestre Pau Casals a l’ONU amb el Cant dels Ocells, diferents músics reusencs interpretaran aquesta i altres peces per reclamar la llibertat dels presos polítics i del nostre país.

El dissabte dia 16 a 1 quart de 9 del vespre ens trobarem a la plaça Mercadal. El diumenge 17 a la 1 del migdia serem a la plaça de la Farinera. I el dilluns 18 també a les 8 del vespre serem al capdavall del passeig Prim, tocant a la plaça Pastoreta.