El proper diumenge 25 de febrer es celebra a Barcelona l’assemblea general ordinària de l’ANC. Des de Reus per la independència posem a disposició pels reusencs que hi vulguin anar, transport en autobús:

Sortida: 25 de febrer a les 8 del matí des de l’avinguda Sant Jordi.
Tornada: Es sortirà de Barcelona a les 5 de la tarda.
Preu: 8 euros.
Reserva de plaça pel bus: Al local de l’ANC-Reus, de dilluns a divendres de 6 a 2 quarts de 9 del vespre. O per correu a reus@assemblea.cat

L’assemblea es preveu que s’acabi abans de dinar. Per dinar podeu fer-ho pel vostre compte o bé apuntar-vos al dinar organitzat. En aquest cas, cal reservar en fer la inscripció per internet (aquí). Enguany ho organitza una coneguda empresa de Manlleu. Els tiquets aniran numerats i caldrà recollir-los en arribar al matí al pavelló. El dinar té un preu de 14 euros.

Recorda que per accedir a l’AGO has de ser membre de ple dret al corrent de pagament. Cada adherit, però, pot portar un acompanyant que ha d’estar inscrit com a simpatitzant o col·laborador de l’ANC.

Tens tota la informació i documentació de l’AGO al web assemblea.cat/ago2018