11S2019_objectiu independènciaAquest any, l’acte organitzat per l’Assemblea Catalana té com a lema “Objectiu independència” i es proposa reforçar la idea de la unitat estratègica com a condició imprescindible per aconseguir la independència. La manifestació es durà a terme a la confluència de carrers que desemboquen a la plaça d’Espanya de Barcelona, tot dibuixant una estrella de sis puntes, amb què es vol mostrar com la societat, des de la diversitat i la pluralitat ideològica, s’uneix en un objectiu comú, com és el de la independència. La manifestació es divideix en quatre grans àrees d’uns sis trams cada una; en total, seran 26 trams amb representació de contingents de persones vingudes de tot el territori.
A més de la manifestació de la tarda, durant el matí s’habilitarà l’Espai Eines de País a Pla de Palau i els carrers del voltant per informar i conscienciar de la necessitar d’apoderar la ciutadania en el procés cap a la independència.
Com cada any, des de l’ANC de Reus ja fa setmanes que s’està organitzant el desplaçament col·lectiu a Barcelona. Qui hi estigui interessat, pot acudir a la seu del raval de Santa Anna (de dilluns a divendres, de 18 a 21 h.) per fer la compra dels tiquets d’autocar i alhora per adquirir les samarretes dissenyades per a l’ocasió, que són de color blau turquesa amb un estel blanc centrat a la part de davant.
De moment, la venda dels tiquets de bus i dels packs de samarretes s’està duent a bon ritme i, com cada any, s’espera que s’incrementi notablement en les properes setmanes, a mida que ens acostem a la Diada.