suport_mutu_reusFruit de la situació excepcional que estem vivint actualment l’ANC de Reus hem suspès tota activitat pública, tot i això, continuem ben actius i mobilitzats i intentant donar suport a les diverses iniciatives que estan sorgint a Reus per fer front a la situació actual.

Des de l’AT de Reus, en coordinació amb la Xarxa de Suport Mutu, estem treballant per comprar i confeccionar 1.000 mascaretes 100% coto i tractament hidròfug per repartir entre personal no sanitari de la ciutat per tal de millorar la prevenció.

Xarxa de Suport Mutu és una xarxa de suport veïnal a Reus que vol fer front a la crisi del COVID-19.per ajudar als veïns i veïnes que són població de risc i que necessiten ajuda per anar a la farmàcia, fer la compra… si vosaltres o algun conegut o familiar és població de risc i necessita ajuda podeu omplir el següent formulari per tal que es posin en contacte amb vosaltres:

Sol·licitud d’ajuda a la Xarxa de Suport Mutu Reus: https://forms.gle/BicoBcypYfDFV1Db6

Per ajudar i ser ajudat. Si tens dificultats per fer alguna tasca durant aquests dies convulsos de confinament, omple el formulari i es posaran en contacte amb alguna de les persones voluntàries. CONTRA L’AÏLLAMENT, SUPORT MUTU! I recorda: Per qualsevol dubte: suportmutureus@gmail.com

Esperem veure’ns properament als carrers i places de nou, cuideu-vos, cuidem-nos!