El 6 de febrer començarà el judici per haver posat les urnes el 9N i haver permès una cosa tan lògica com la democràcia. El judici a l’expresident Mas i les exconselleres Ortega i Rigau és el judici contra 2,4 milions de persones que vam votar el 9N.

Tornarem a fer sentir la nostra veu. No hi pots faltar! Serà una mobilització excepcional.
Per convertir el 6F en una “gran mobilització” s’ha obert un espai d’inscripcions a l’adreça 9nsomtots.cat, tal com s’havia fet amb les manifestacions de l’Onze de Setembre. L’espai d’inscripció ja està obert, i es demana a tothom que pensi assistir-hi, que faci la seva inscripció. Quan es sàpiga el lloc concret on es celebrarà el judici, s’informarà a tots els inscrits per correu electrònic.

Des de Reus posem a la disposició autobusos per assistir-hi. Sortiran del Parc de Sant Jordi a les 6.15h del matí i tornaran a ser a Reus abans de dinar.
Reserva la teva plaça de bus a reus@assemblea.cat indicant el teu nom, cognoms i telèfon mòbil. També pots comprar el tiquet de bus presencialment a la seu de l’ANC Reus (Raval Santa Anna, 2, 4t) de dilluns a divendres de 18 a 21h. El preu del tiquet és de 8 euros. Data límit: fins al divendres 3 de febrer.

I no t’oblidis d’inscriure’t a 9nsomtots.cat