El Pacte Nacional pel Referèndum ens convida a l’acte Societat i Referèndum per conèixer la feina feta des del pacte, tot allò que encara falta per fer i els propers passos a realitzar. Serà aquest dijous 18 de maig a les 8 del vespre a la Cambra de Comerç (cr. Boule, 2, Reus).

A càrrec de Joan Ignasi Elena, coordinador del PNR, i Joan Canadell, cofundador del CCN. Presentarà l’acte  la presidenta del pacte a Reus, Àngels Ollé. També hi intervindran, en representació de les diferents entitats adherides, Ferran Pujol, Arantxa Ros i Àlfred Pitarch.

El Pacte Nacional pel Referèndum a Reus és una plataforma social i cívica formada per entitats i associacions reusenques de caire molt variat i partits polítics de tot l’espectre ideològic. Té com a principal objectiu impulsar des de Reus l’exercici del dret a decidir en un referèndum que garanteixi una solució democràtica sobre el futur polític de Catalunya.