Aquest dissabte es va celebrar a Reus un nou acte de record i en suport als presos polítics. L’acte va consistir en l’encesa d’un llaç gegant format per centenars d’espelmes a la plaça del Mercadal, davant la façana de l’Ajuntament.
L’Acte va començar amb una cercavila del Bou de Reus pels carrers del centre, mentre a la plaça desenes de voluntaris configuraven el llaç gegant. La colla castellera dels Xiquets de Reus va aixecar un parell de castells i es va iniciar l’encesa per part dels ciutadans que volien participar directament en l’homenatge als empresonats.
L’acte va seguir amb les actuacions musicals de Miquel Vilella, Fito Luri, un grup de Músics per la Llibertat i el cor de l’Orfeó Reusenc. Tot seguit es va donar pas als parlament en que van intervenir Jaume Ollé com a coordinador de l’ANC_Reus, Emili Argilaga com a president d’Òmnium Baix Camp, la Misericòrdia Salvadó com a representant dels Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, en Ferran Civit com a representant de l’Associació Catalana pels Drets Civils que aglutina als familiars del presos i exiliats, i Agustí Alcoberro en nom de l’Assemblea Nacional Catalana.
L’acte es va cloure amb un missatge del President de la Generalitat, MHP Carles Puigdemont, des de l’exili a Brussel·les, i amb el cant del segadors.