Cartell_ANC_11S2020Per reforçar encara més les mesures de seguretat sanitàries l’acte previst per a la Diada 2020 s’ha hagut de canviar de lloc i finalment es farà a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, dins el Parc de Sant Jordi. Disculpeu els inconvenients que això pugui generar.

Els accessos a l’acte s’obriran a les 16.30 h

Per altra banda recordem que ja fa uns dies que funciona l’aplicació per inscriure’s i participar a les diverses concentracions presencials que hi haurà el dia 11 arreu de Catalunya.

L’enllaç és el següent: https://www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-reus

Donada la situació sanitària de Reus l’aforament serà molt limitat. Us recomanem que no espereu massa dies per inscriure-vos.

Un cop inscrits rebreu un correu electrònic de confirmació, a l’adreça indicada a la inscripció, amb un número d’identificació. Aquesta confirmació s’haurà de portar l’11 de Setembre per poder accedir al punt de concentració. Serà l’única dada que es demanarà al control d’accés.

NOMÉS PODRAN ASSISTIR A L’ACTE LES PERSONES QUE S’HAGIN INSCRIT TELEMÀTICAMENT.

Us demanem que estigueu atents als mitjans de comunicació locals i a les xarxes socials de l’ANC Reus i Òmnium Cultural Baix Camp els propers dies per si hi ha qualsevol canvi o novetat.

Igualment, demanem a totes aquelles persones que siguin població de risc que NO ASSISTEIXIN a les concentracions presencials.